Logotip de Adolescents.cat

Els millors 5 plans per aquesta Setmana Santa

per Redacció, el 14 d'abril de 2019 a les 09:44
Les vacances estan a tocar, però últimament el temps no ens ha ajudat gaire a decidir que podem fer o on anar. És per això que aquí et proposem 5 plans per a fer aquesta Setmana Santa!

 


Et recordem que si estàs interessat/da en el turisme, la restauració o la gastronomia, el CETT-UB, és el teu Campus Universitari! Adscrit a la Universitat de Barcelona i liderant l'excel·lència en el sector durant 50 anys, el CETT t'ofereix: tots els nivells de formació –cicles formatius, graus universitaris, màsters i postgraus i formació contínua-; mobilitat internacional arreu dels 5 continents; i convenis de pràctiques amb més de 900 empreses punteres. Informa't ara a www.cett.cat. També pots demanar informació, omplint el formulari de més avall sense cap compromís. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: