Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.7]

per Redacció, el 11 d'abril de 2019 a les 10:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 

Versió sense playbuzz

- En una obra de teatre (la primera per cert) vaig fer de pallasso. Portava unes sabates del meu pare d'un 49 (i jo amb 37) i mentre es feien les presentacions vaig caure en planxa...

-Estava parlant amb el meu crush i em va caure el xiclet que m'estava menjant sobre seu...

- Quan anava a primer d'ESO tenia un noviete. Un dia em va dir que m'acompanyava a casa i va pujar al metro amb mi i una amiga meva. De cop em va deixar anar: 'ens liem o com va la cosa?'. Jo tenia molta vergonya, així que quan es va llençar li vaig fotre la mà al davant. Ell tenia els ulls tancats i es va acabar com mig liant amb la meva mà xD. A la tarda ho vam deixar.

- Anava pel carrer i vaig veure a un noi igualat a un amic meu. Vaig decidir fer-li una "sorpresa", total que vaig anar corrent cap a ell i vaig pujar-me a cavallet sobre d'ell. U ho imagineu no? No era ell. Per poc no anem a terra tots dos. El tio se'm va quedar mirant flipant .JAJAJA horrible.

- Sabeu el vídeo típic d'Instagram que et diu puja el volum per sentir-ho millor i que el so són ties tenint orgasmes? Doncs estava al bus i jo tenia el volum a saco i va començar a sonar. Tothom em va mirar amb una cara...


L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: