Logotip de Adolescents.cat

«Quina és la millor manera per estimular el punt G?»

per Redacció, el 11 d'abril de 2019 a les 10:00
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuari d'Adolescents.cat:

Hola, sóc una noia i mai he notat el punt g. Hi ha alguna postura sexual que amb la penetració faci contacte amb aquesta part? Els poquíssims cops que he tingut orgasmes mentre tenia sexe amb penetració han sigut fent el missioner i em sembla que de tipus cervical (ja que em donava plaer alguna cosa del fons) però em segueix costant perquè quasi mai arribo i m'agradaria saber on tinc el punt g i com estimular-lo bé a l'hora de tenir sexe amb el penis.


 

RESPOSTA:


Hola,

Amb el penis no es pot estimular la zona del Punt G, ja que l'estimualció que necessita és de pressió i el penis dins la vagina no pot pressionar, ha de lliscar. Hi ha vibradors que permeten que els portem posats les dones i alhora poder rebre penetració, i mentre hi ha penetració, el vibrador estimula Punt G i clítoris. Però per a moltes dones, l'estimulació és tant intensa que els resulta molest.

T'adjuntem una imatge per a que puguis ubicar bé la zona del punt G:
 

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Wommum
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: