Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les 7 característiques que tenen les bones persones, segons la ciència: les compleixes?

per Redacció, el 10 d'abril de 2019 a les 12:20
Què caracteritza una bona persona? Aquesta és la pregunta que es va proposar respondre l'antropòleg Oliver Scott Curry de la Universitat d'Oxford.

Per aconseguir-ho va dur a terme un estudi que s'ha allargat gairebé set anys i que ha vist la llum aquest 2019. Els resultats de la investigació es poden consultar a la revista científica Current Anthropology i també a través de la seva versió online.

En el text, Oliver Scott Curry conclou que les bones persones solen compartir diversos trets, especialment la cooperació i les ganes d'ajudar. Aquestes, però, no són les úniques característiques les defineixen. Segons l'investigador, hi ha 7 actituds típiques que solen complir les bones persones. Són aquestes: hi esteu d'acord?

 


Versió sense playbuzz:

Ajudar a la família
Ajudar als amics
Retornar els favors
Ser valent
Respectar les persones
Compartir de manera justa
Respectar els béns dels altres
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: