Logotip de Adolescents.cat

Estrenem el nou videoclip de Sense Sal: no us podreu treure la cançó del cap!

per Redacció, el 10 d'abril de 2019 a les 15:00
Teníem moltes ganes de veure'l i per fi ha arribat el dia! Avui estrenem el videoclip de La Sortida, el nou single de Sense Sal.

Els seus ritmes ens transporten a les nits d'estiu i ens fan venir ganes de festa. A més, el missatge positiu que transmet ens encanta i té una tornada d'aquelles que no et pots treure del cap.


A sobre el nou videoclip del grup el protagonitza un dels influencers catalans amb més seguidors a les xarxes socials i col·laborador d'Adolescents iCat: el Pol Gise. Mireu-vos-el perquè val molt la pena!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: