Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 d'abril de 2019 a les 09:56
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys
Tens un any més que jo. Ens vam conèixer un diumenge quan estaves amb els teus amics i jo amb els meus i els vam anar a saludar. No ens havíem vist mai. La veritat és que m'encanta com rius. Ens estàvem mirant tota l'estona i no deixo de pensar amb tu. No sé ni a quin insti vas, m'has demanat soli a l'insta i sé que ho llegiràs. Obra'm!

Noia, 14 anys
Ens vam conèixer a la copa cangur de Girona. Anem al mateix insti però tu fas un curs més (3rC). Estic pilladíssima de tu i a vegades em mires, però com si res. A la copa cangur estàvem un davant de l'altre. Tens els cabells castanys (ondulats i una mica llargs) i ets alt. Si saps qui sóc diguem alguna cosa. 


Noi, 15 anys
Fins a principis d'aquest curs tu i jo érem millors amics però ens vam distanciar moltíssim (fins al punt de no parlar-nos). Tu ara vas a 4t A i la llàstima és que no compartim cap optativa però només et vull dir que estic bojament enamorat de tu des de fa dos anys.

Noi, 15 anys
Vam anar junts a la moguda jove de Ca n'Aurell. Em vas semblar molt guapa. Portaves una sudadera SKA granate i uns texans blaus. Tens els cabells llargs i els portaves mig recollits amb una cua. Si us plau si saps qui sóc digues alguna cosa pel grup. Perdó per trigar tant....

Noia, 18 anys
Ai, tia. Et menjaria a petons fins que els teus elèctrodes cremessin fins l'últim centímetre de la teva pell. Alguna cosa semblant em vas dir que t'agradaria que algun noi et digués, que cauries rendida als seus peus. Bé, des de llavors se m'ha quedat gravada la frase. La qüestió és que el que ara sento per tu no és tant "bèstia" com l'any passat. Crec que en assumir que res entre nosaltres és possible (perquè t'agrada algú altre i no tenim tanta complicitat ni compartim gustos similars), aquest sentiment s'està esvaint. Jo només vull que siguis feliç i lliure, ja saps al que em refereixo. Que sàpigues que m'importes més del que et penses.






L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat. Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: