Logotip de Adolescents.cat

Aquest rànquing musical està dividint la gent: tu hi estàs d'acord?

per Redacció, el 7 d'abril de 2019 a les 09:00
Hi ha artistes que han marcat un abans i un després en alguns gèneres musicals. Per exemple sempre s'ha dit que Elvis és el rei del rock i que Madonna és la reina del pop.

Prenent aquests exemples com a referència, l'usuari de Twitter @ivanpaquito es va proposar fer una piràmide amb els artistes més influents d'un estil musical molt popular en els últims anys: el reggaeton.

 

Segons @ivanpaquito el rei indiscutible d'aquest gènere és Daddy Yankee, tal com podeu veure en la imatge que va publicar. En el top 10 el segueixen artistes com Don Omar, J. Balvin, Bad Bunny i Ozuna, entre altres.

Com era d'esperar la piràmide ha generat debat a Twitter, ja que no tothom està d'acord amb la posició que ocupen alguns cantants. Vosaltres què en penseu? Canviaríeu el rànquing?

L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: