Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és l'edat en què coneixeràs l'amor de la teva vida segons un estudi

per Adolescents.cat, el 3 d'abril de 2019 a les 11:28
Encara sou molt joves per pensar en trobar una parella per tota la vida, però heu de saber que moltes persones, si arriben als 30 sense parella, ja creuen que mai trobaran l’amor de veritat i que es passaran la vida soles.

No cal ser tan negatius i negatives, un estudi ha revelat que l’amor de veritat arriba entre els 27 i els 35 anys! Així que no pensis gaire en aquestes coses, viu les relacions en cada etapa i no et conformis amb algú pel sol fet de no estar sol/a, perquè la persona adequada arriba quan estàs en una etapa de més maduresa. 


La matemàtica Hannah Fry va explicar que les emocions humanes no estan ordenades ni són tan previsibles com les matemàtiques, però seguim tants patrons sense adonar-nos-en, que igualment es pot estudiar.


Hannah Fry diu: “Imaginem-nos que algú comença a sortir amb persones als 15 anys i que ens volem casar als 35. Hi ha moltes parelles potencials en aquest temps. La regla, òbviament, és que una vegada et cases no pots seguir buscant per veure el que t’has perdut. Les matemàtiques diuen que el que has de fer amb el primer 37% de les teves cites és rebutjar-les a totes com a possibles marits o mullers. I després s’ha d’escollir a la següent persona que arribi tenint en compte que sigui millor per tu que les anteriors”.


És una mica complicat d’entendre, però en resum el que ve a dir la matemàtica és que fins que no haguem rebutjat el 37% de les persones que hem conegut, no serem prou conscients ni haurem après tant com per trobar la persona adequada.

in love kiss GIF

Si bé les dades i les fórmules matemàtiques que Hanna Fry ha aplicat per elaborar aquesta equació són certes, reconeix que la seva teoria pot fallar. "Sóc la primera a admetre que l'amor i les matemàtiques no són aliats naturals".

Així que la clau és no deixar-se endur totalment per la passió i les emocions, sinó analitzar bé l’altra persona, veure com et fa sentir i tenir en compte si els seus objectius vitals i els teus són compatibles i van alineats. Cal tenir sang freda a vegades per trobar la persona adequada!



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: