Logotip de Adolescents.cat

Quant creus que cobra la jugadora de futbol més ben pagada del món?

per Redacció, el 3 d'abril de 2019 a les 10:47
La noruega Ada Hegerberg és la jugadora de futbol més ben pagada del món. La davantera de l'Olympique de Lió, i actual Pilota d'Or, cobra 400.000 euros l'any, és a dir, té un sou de 33.000 euros al mes.

Així ho ha revelat la revista Footbal France, que aquesta setmana ha fet pública una llista amb els salaris més alts de les jugadores i jugadors de futbol d'arreu del món.

El que més sorprèn d'aquest rànquing és la immensa diferència de sou que hi ha entre Ada Hegerberg i Leo Messi, el futbolista que encapçala la llista masculina. I és que mentre ella rep un sou de 400.000 euros, com hem dit, ell cobra 130 milions!

Aquesta diferència salarial entre homes i dones es manté al llarg de tota la llista: la segona jugadora més ben pagada, Amandine Henry (Lió), cobra 360.000 euros, mentre que el segon jugador amb un sou més alt, Cristiano Ronaldo, s'emporta 113 milions!

És cert que a dia d'avui el futbol masculí té més seguidors que el femení, ara bé, la desigualtat entre uns sous i altres ens sembla desorbita. Vosaltres què en penseu?

 




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: