Logotip de Adolescents.cat

5 pelis que t'inspiraran a lluitar pel que vols i que potser no coneixies

per Redacció, el 6 d'abril de 2019 a les 10:00
De vegades ens donem per vençuts abans d'hora i deixem de lluitar per allò que volem. Si heu viscut o esteu vivint aquesta situació us portem algunes pel·lícules, moltes d'elles basades en fets reals, que potser us animaran a seguir endavant. I és que de vegades voler és poder. 

 


Versió sense playbuzz


Pride
La pel·lícula, basada en fets reals, està ambientada en l'estiu de 1984, quan el Sindicat Nacional de Miners del Regne Unit es declara en vaga. Durant la manifestació de l'Orgull LGTBI a Londres, un grup de joves decideix recaptar fons per ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. És llavors quan els nois i noies decideixen visitar els miners i posar fi a les seves creences sobre l'homosexualitat.

Cielo de octubre
El protagonista del film és l'Homer Hickam, un jove que lluita per la seva il·lusió malgrat l'oposició del seu pare: construir el seu propi coet. Tot i que dit així la història pugui semblar poc interessant, la veritat és que atrapa. I és que no només es tracta d'una pel·lícula sobre la superació personal, sinó també sobre l'amistat.

La vida secreta de las abejas
Any 1964. L'adolescent Lily Owens viu sense la seva mare i no es porta bé amb el seu pare. Un dia després d'una discussió familiar, decideix fugir de casa juntament amb la Rosaleen, la noia que la cuida. El destí les portarà a una ciutat de Carolina del Sud on les acolliran tres peculiars germanes.

El niño que domó el viento
Basada en fets reals, la pel·lícula se centra en la vida de Maxwell Simba, un jove de la República de Malawi que lluita fins al final per aconseguir "portar" l'aigua al seu poble i salvar els seus veïns de la sequera.

La reina de Katwe
Aquest film, produït per Disney, no es va estrenar a totes les sales de cinema a Catalunya, però val molt la pena veure'l. Ens explica la història real de Phiona Mutesi, una jove africana que aconsegueix convertir el seu hobby en la seva forma de vida, malgrat els obstacles amb què es troba constantment.


L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: