Logotip de Adolescents.cat

On serà la pròxima festa d'Adolescents.cat?

per Redacció, el 4 d'abril de 2019 a les 10:00
El proper dissabte 13 d'abril de 18.30h a 20.30h viurem un vespre espectacular a la Platja de les Barques de l'Escala ja que hi serem amb un show DJ anomenat Bella Ciao!, inspirat en la sèrie de Netflix, La Casa de Papel. 

Dues hores de música i energia amb els millors temes del moment. Disparadors de confeti, globus gegants, samarretes d'Adolescents.cat i tota l'ambientació de la sèrie i de la nostra comunitat.


A més, des de l'escenari, regalarem màscares de la sèrie! Dues hores de cantar i ballar al ritme dels nostres DJs Roger Carandell i Mike Cande. Dissabte 13 d'abril us esperem a l'Escala!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: