Logotip de Adolescents.cat

Buhos té nou videoclip i us agradarà tan o més que «Volcans»

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 15:00

Després del seu èxit "Volcans", que acumula més de 4 milions de reproduccions a YouTube, Buhos torna amb nou videoclip: "Connectats". Dirigit per Xavi Feixes, el clip torna a comptar amb la participació de molts actors i cares conegudes com Pol Gise, Georgina Latre, Jaume Madaula, Pol Hermoso o Mikel Iglesias.


Si voleu anar a veure el grup en directe, aquest dissabte estaran actuant a la Telecogresca en el que serà el primer concert de la gira d'estiu i que seguirà amb una gira espectacular que passarà pel Viña Rock, Clownia, Canet Rock, Acampada jove, Festiuet i les grans festes majors del país.

Finalment tancaran la gira de la mà del Festival Cruïlla al Poble Espanyol el 23 de novembre amb un espectacle que han anomenat Pompeia i que servirà com a punt i seguit a la seva carrera. Després, el grup s'aturarà durant uns mesos amb l'objectiu de renovar energies i preparar nou disc.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: