Logotip de Adolescents.cat

8 adolescents catalans ens confessen la seva mania

per Redacció, el 31 de març de 2019 a les 09:00
L'altre dia us vam demanar quines manies teníeu i avui us portem un article amb algunes de les respostes que ens vau enviar. Us sentiu especialment identificats amb alguna?

 


Versió sense playbuzz

Cada vegada que vaig a comprar alguna cosa, si està en fila, he d'agafar una que no sigui la primera. I si puc agafo la que està al final, així no la tocada tanta gent. Algú més?

Jo tinc la mania de separar els diferents components dels plats de menjar. Per exemple, els canelons, em menjo primer la carn i després la pasta.

Totes les línies les faig amb el regle, fins I tot les de les operacions.

Quan veig algun calaix o armari obert d'alguna cuina he d'anar i tancar-lo sí sí.

He de posar l'estoig al costat dret de la motxilla.

Quan em poso les sabates sempre he de començar pel peu esquerre i després pel dret.

Quan subratllo qualsevol text o part d'un exercici sempre utilitzo cinc colors en el mateix ordre: rosa, taronja, blau, verd i groc xD.

Quan pujo o baixo les escales i davant meu hi ha algú, tinc la mania de posar els mateixos peus als mateixos graons que ell. Per exemple si ell comença a pujar amb el peu dret, jo també començo amb el mateix peu.



Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups demoda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: