Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.6]

per Redacció, el 28 de març de 2019 a les 12:07
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

- Un dia quan anava a primària em trobava fatal, mal d panxa etc. i la meva mare em va obligar a anar a l'escola... Total que quan estava al menjador vaig acabar potant al mig de la taula amb tots els meus companys allà...ufff.

- Estava parlant amb el meu crush per l'skype i de cop va entrar el meu pare a l'habitació cridant: neteja la compresa que t'has deixat al lavabo!

- Ja fa uns 3 gairebé 4 anys, feia molt poc que m'havia baixat la regla per primera vegada i no estava gaire familiaritzada que diguem xD. Vaig anar a casa d'una amiga meva i no sabia cada quant temps havia de canviar-me. Ens vam asseure en el seu sofà (per cert era gairebé nou), va venir el seu germà gran i ens vam posar mirar vídeos al YouTube des de la tele. Vam estar allà tranquil·lament 3 hores i quan anava a marxar em diu la meva amiga: tens una taca gegant al cul, miro al sofà i veig una taca ENORME de sang. Vaig haver de treure'm els meus pantalons i posar-me uns del seu germà...no sabia què fer.

- Vaig enviar un àudio a la meva tutora (per equivocació) en el que estava cantant "Y el anillo pa cuando " i dient tonteries.

- Quan tenia 14 anys vaig anar als Estats Units amb una amiga que és d'allà. Un dia vaig anar al lavabo de casa seva amb tanta mala sort que vaig fer una bona cagada. El cas és que en aquell moment a la casa només hi havia una altra amiga meva i el tiet de l'americana. El vàter es va embossar i no parava de sortir aigua. Al final vaig haver de demanar ajuda. Després no sabia com mirar-los a la cara.



Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups demoda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: