Logotip de Adolescents.cat

Així és ara la dona que s'ha gastat 20.000 euros per assemblar-se a aquesta famosa

per Redacció, el 28 de març de 2019 a les 10:56
Gairebé cada any coneixem nous casos de persones que passen pel quiròfan per tal d'assemblar-se al famós que admiren. El primer d'aquest 2019 és el de Xochytl Greer, una nord-americana de 36 anys que ha passat per més de tres operacions de cirurgia estètica per tenir un aspecte similar al de Meghan Markle, actriu i ara membre de la reialesa britànica.
 
 


Segons explica The Mirror, s'ha retocat els pòmuls, el nas, els llavis i també el ventre. "Penso que és una dona amb classe i m'agrada físicament. A més, ha passat per moments difícils al llarg de la seva vida i ha aconseguit superar-los, per mi és un referent, algú que m'inspira", assegura Xochytl Greer.

Sigui com sigui, i malgrat que tothom és lliure de fer el que vulgui, alguns han criticat que és excessiu gastar-se tants diners per voler-se assemblar a algú. I és que al cap i a la fi, la bellesa també resideix en la diversitat. Cadascú de nosaltres és únic i s'ha de saber valorar. Què en penseu?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: