Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és l'edat en què deixem de ser adolescents, segons la ciència (i no us ho esperàveu)

per Redacció, el 31 de març de 2019 a les 09:17
Quan fem 18 anys se'ns obren noves portes: podem votar, treure'ns el carnet de conduir...Ara bé, realment som adults? Doncs segons diversos estudis neurocientífics, com el dut a terme per la Universitat de Huelva, als 18 anys encara no hem madurat.

De fet, segons aquesta investigació no deixem enrere del tot l'adolescència fins als 30! I perquè passa això? Doncs perquè les funcions executives, de personalitat i de presa de decisions se situen al lòbul frontal del cervell i aquesta zona, segons recull El País, no assoleix la maduresa completa fins que fem 30 anys. 


Resultado de imagen de what gif

Així doncs, fins aquesta edat, la nostra capacitat de gestionar les emocions és més baixa i per això, també, tenim més canvis d'humor. 


Malgrat tot, hi ha altres estudis centrats en el camp de la psicologia que apunten que no hi ha una edat exacta en què es pugui situar la maduresa perquè aquesta depèn de cada persona i del seu context. Vosaltres què en penseu?


Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups de moda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: