Logotip de Adolescents.cat

Creen 3 nous batxillerats! T'expliquem com seran

per Redacció, el 26 de març de 2019 a les 19:41
Actualment, el batxillerat està enfocat a superar les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Tot i això, 3 de cada 10 estudiants  decideixen no anar a la universitat i prefereixen agafar el camí de la Formació Professional. Per a aquest alumnat, el Departament d'Educació ha dissenyat tres nous batxillerats per evitar es desmotivin i abandonin els estudis. Aquests batxillerats també poden ajudar a canviar la immerescuda fama dels Cicles Formatius i que es considerin una sortida de primera categoria! Tal com ens expliquen des de Preparats, Llestos, Universitat! les tres noves modalitats de batxillerat seran:

 


Versió sense playbuzz:
Les assignatures de batxillerat en 3 anys 
Consisteix en que quatre instituts de Barcelona imparteixin un batxillerat de tres anys, de manera que les assignatures es repartiran els tres cursos i no en els dos actuals, amb l'objectiu de carregar menys els estudiants que ho necessiten pel seu ritme d'aprenentatge. 
Els centres on es començarà a aplicar són els instituts Infanta Isabel, Ferran Tallada, Balmes i Juan Manuel Zafra.

El Batxillerat i un CFGM en 3 anys
Es tracta d’una doble titulació que permet treure's el batxillerat i un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en tres anys. Es podrà fer en dos itineraris: 
- Qualsevol batxillerat + Cicle d'esports (Futbol i Salvament i Socorrisme)
- Batxillerat artístic + Cicle en Arts Plàstiques i Disseny
Aquest nou model s'impartirà en sis instituts de Catalunya (el Ferran Tallada de Barcelona, l'Institut de Vic i el Jaume I de Salou) i les escoles d'Arts d'Olot, Tàrrega i Móra la Nova.

Un batxillerat professionalitzador
Aquest tipus de batxillerat pretén competencialitzar el currículum actual. L’alumnat podrà cursar el batxillerat tecnològic o el social i afegir-hi unitats formatives de diferents Cicles Formatius que es cursin al mateix centre. Aquesta modalitat es posarà en marxa a 12 instituts de Barcelona i està pensada per l’estudiantat que no vulgui anar a la universitat. 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: