Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat aquest cap de setmana a l'espai d'Adolescents.cat al Saló?

per Redacció, el 24 de març de 2019 a les 18:09
Avui ha estat l'últim dia del Saló de l'Ensenyament 2019. És per això que hem volgut aprofitar el 100% el cap de setmana i el nostre estand ha estat carregat de concerts, sortejos, literatura i moltes altres activitats!

Aquest dissabte i diumenge han actuat al nostre escenari els fantàstics Itaca Band; els K-liu, que han omplert el nostre espai de festa; la Laura Centellas, que ens ha enamorat amb els seus temes i les guanyadores del concurs de covers, que ens han demostrat el seu talent en directe: Alba Torroella, Gisela Quirós, Claudia Arisó i Carlota Parra.

 

També hem tingut concursos "Maleta i Adéu" amb Roncato: els més ràpids en fer la maleta se l'han emportada a casa com a premi! D'altra banda, Casa Tarradellas ha tornat a posar a prova els visitants amb els seus tests d'actualitat i ha regalat una deliciosa pizza acabada de fer als guanyadors.

 

A més hem tingut al nostre estant la prestigiosa directora artística i coreògrafa Marie Ange Smith, que ha ensenyat a moure's per la passarel·la les nostres visitants. Tampoc han faltat les desfilades de Francina Academy, que ens han demostrat que #sermodelomola.

A sobre hem tingut la sort de veure en directe una demostració de perruqueria de Cebado Academy. Ah i per si fos poc han sortejat 6 mesos de formació al seu centre per aprendre dels millors professionals!
 
Però aquests no han estat els únics sortejos: aquest cap de setmana hem tornat a regalar entrades per anar a PortAventura World i també hem sortejat una baixada de ràfting gràcies a Assua viatges.
La cultura i la informació han tornat a estar present al nostre espai. La Juliana ha entrevistat l'escriptora Care Santos al Racó de les Lletres i hi ha hagut firma de llibres perquè tots els seus fans poguessin tenir un record del moment.
 

D'altra banda, per l'estand d'Adolescents.cat també hi ha passat Adrià Arbués de Magma recerca que ha fet un interessant speech: "Barrejar idees i projectes és possible?".
 

Moltes gràcies a tots els que ens heu visitat durant aquests dies al Saló de l'Ensenyament. Sense vosaltres no seria possible!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: