Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 24 de març de 2019 a les 17:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.

Aquí tens un nou volum de curiositats que trobem a la redacció d'Adolescents.cat:

 


Versió sense playbuzz:

Després d'una lesió al tendó del dit gros quan era petita, no l'ha pogut flexionar mai més. El resultat ha estat que els plecs que tots tenim a l'articulació del dit gros, li han desaparegut.

El noi de la foto té la pell tan elàstica que és capaç de xupar-se el seu propi coll. Sí, no podràs evitar comprovar si pots fer-ho tu també... xD

Diuen que existeix com una "norma" que obliga la Reina d'Anglaterra a lluir sempre vestits amb colors molt cridaners. D'aquesta manera, en aparicions públiques qualsevol persona la pot localitzar encara que estigui molt lluny.

Al Japó tots els treballadors i treballadores de les empreses entre 40 i 75 anys deixen mesurar-se la circumferència de la cintura per comprovar si tenen sobrepès. Si és el cas, la mateixa empresa els anima a aprimar-se i els ofereix sessions d'ajuda i a fer més exercici.

Hongria ha estat un dels primers estats del món a posar impostos molt elevats al menjar considerat "fast food" i molt alt en greixos i ingredients processats. Ho va posar en marxa el 2011 i en 8 anys han aconseguit que un 70% de la població hagi millorat els seus hàbits saludables.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: