Logotip de Adolescents.cat

Així serà la nova sèrie interactiva que us vol posar a prova amb preguntes extremes

per Redacció, el 22 de març de 2019 a les 10:55
El desembre de 2018 Netflix estrenava Bandersnatch, la seva primera pel·lícula interactiva. És a dir, el film permetia a l'espectador decidir sobre la història i el seu final.

Com ja sabreu els que l'hagueu vista, al cap de pocs minuts de començar la pel·lícula, la reproducció s'aturava i apareixia una pregunta a la pantalla i dues opcions a escollir. Un funcionament que es repetia al llarg del film, de manera que era l'usuari, en tot moment, qui guiava els moviments del protagonista.

 

Després de l'èxit de Bandersnatch, Netflix ha volgut repetir la fórmula i ha ideat una nova producció interactiva. Aquest cop, però, no es tracta d'una pel·lícula sinó d'una sèrie: You vs Wild.


En aquesta producció, protagonitzada per Bear Grylls, els espectadors "tindran el poder de controlar quines decisions pren" l'aventurer. Les preguntes, segons ha avançat Netflix, seran força extremes i els usuaris no ho tindran fàcil a l'hora d'escollir. 

La sèrie s'estrenarà el 10 d'abril i comptarà amb 8 capítols. La veureu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: