Logotip de Adolescents.cat

Cepeda i aquesta model: nova parella?

per Adolescents.cat, el 22 de març de 2019 a les 10:21
Després de la ruptura amb l’Aitana, encara no havíem vist a en Cepeda amb ningú. Però sembla ser que això ja no és així. L’ex concursant d’OT 2017 va ser fotografiat amb la model Paula Gureta amb una actitud “carinyosa” durant una nit al Museu Chicote de la Gran Via de Madrid.

La revista Cuore ha publicat a les seves pàgines interiors la prova gràfica que entre en Cepeda i la Paula Gureta (considerada la Cara Delevigne espanyola), hi ha més que amistat. Se’ls va veure fent-se un apassionat petó a la sortida de la cocteleria.


En Cepeda no s’ha pogut aguantar les ganes de fer broma sobre el tema i aquest dimecres va escriure a Twitter: “Al kiosko que voy”. I les respostes de la Cuore, són molt bones!
 
 
 
La Paula Gureta, també coneguda com a Hachi, té 21 anys i estudia disseny de moda a Madrid.
Va protagonitzar la portada del disc “Madame Ayahuasca”, l’últim disc de Taburete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tienes algo dentro

Una publicación compartida de Hachi (@paulagureta) el


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y si te acercas un poco quizás me sonrojo

Una publicación compartida de Hachi (@paulagureta) el


Què, creieu que fan bona parella?



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: