Logotip de Adolescents.cat

Parlem amb Wismichu sobre la seva nova peli i el seu «troleig» al festival de Sitges

per Redacció, el 22 de març de 2019 a les 09:12
Aquest divendres s'estrena als cinemes Vosotros sois mi película, un film que mostra la història darrere el troleig de Wismichu al Festival de Sitges. I és que, com segurament molts recordareu, a finals de 2018 el youtuber va sorprendre el públic de Sitges amb el peculiar film Bocadillo el qual consistia amb una escena repetida en bucle.

A AdolescentsiCat hem parlat amb ell sobre aquell moment i també sobre els seus inicis i la seva evolució a Youtube.


Wismichu ens ha confessat que durant l'estrena de Bocadillo hi va haver coses que "se'ls van escapar de les mans", perquè no sabien com reaccionaria la gent, però que hi tenien tot bastant planejat.

D'altra banda, també ens ha explicat que amb aquell polèmic film el que pretenia, en part, era criticar la seva pròpia indústria i mostrar com els oferien espais i entrevistes pel simple fet de tenir seguidors. Si voleu saber més sobre el que ens va explicar, aquí teniu l'entrevista sencera:
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: