Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat aquest dijous a l'espai d'Adolescents.cat al Saló?

per Redacció, el 21 de març de 2019 a les 17:14
Segon dia al Saló de l'Ensenyament ple de música, literatura, estilisme i concursos! Avui hem començat el matí amb la gravació del programa AdolecentsiCat amb uns convidats de luxe: Oques Grasses.

El grup, una de les formacions que més està arrasant en el panorama de la música en català, ens ha regalat un concertàs en directe on hi ha faltat el seu hit In the night. Qui també ens ha tocat un dels seus hits ha estat Eagle Eye Cherry, la mítica banda de pop rock creadora de Save tonight.
 
 

Però això no és tot, també hi ha hagut concursos de Bye Bye Group i Casa Tarradellas, que ha posat a prova els visitants amb un test d'actualitat: els guanyadors han pogut emportar-se una deliciosa pizza acabada de fer!
 

A més, tots els que ens han vingut a veure han pogut gaudir de les desfilades de Thuya Escuela i Francina Academy i han après els millors trucs de perruqueria de la mà de Cebado Academy. I per si fos poc, també hem sortejat entrades per anar a PortAventura World!
 
 
 

A la tarda, hem tingut l'honor de rebre al nostre Racó de les Lletres l'escriptor Àngel Burgas, que ha presentat el llibre Tots estimem l'Emma. L'autor ha estat conversant amb els seus fans i s'ha fet fotos amb ells. 
 

D'altra banda, tots aquells que han volgut han tingut l'oportunitat de participar en el taller de Disseny amb LCI Barcelona personalitzant la seva pròpia bossa de tela!
 

Ja que som al Saló, també hem aprofitat per visitar altres estands i hem passat pel del RACC on hem entrevistat al pilot campió del món, Nil Solans!
 

Tranquils, que si avui no heu pogut venir, tenim programades moltes més activitats, concursos, sortejos i actuacions durant tot el Saló! Us els deixem aquí:

 

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: