Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.5]

per Redacció, el 21 de març de 2019 a les 12:55
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 


Versió sense playbuzz

Un dia quan feia 1r de l'ESO tenia una professora que no em queia gairebé bé. Un dia amb la meva millor amiga estàvem passajant per l'insti i ens vam trobar a uns amics del meu germà i els vam anar a saludar. Com que sabia tenien la mateixa professora, em vaig posar a parlar d'ella i a criticar-la fins que un d'ells em va dir que era la seva tieta. Em vaig morir de vergonya.

Estava a una festa que es feia a la disco del poble on vivia abans i per allà a les 5 del matí em comenten que la meva mare està a la porta. Primer no m'ho creia. Surto a fora i estava ma mare esperant-me. Vam estar parlant com 5 minuts per si aniria a casa amb ella al cotxe o em quedava a la disco...Al final vaig anar amb ella. Vaig passar una vergonya....

Una companya m'estava ensenyant una cosa a l' iPad i jo estava amb la boca oberta i sense voler em va caure la bava a sobre seu...Li vaig dir que estava bevent aigua i me n'havia ficat molta, però puahahaha crec que ella ja sabia el que era. Ho vaig passar fatal.

Sortia d'una classe i vaig veure una dona asseguda a una cadira alta, dins un bar, girada, i em semblava que era la meva mare. Estava parlant amb el cambrer i vaig anar per darrere fent-li senyes al cambrer que no digués res. Vaig espantar tant la dona que va caure de la cadira. I no, va resultar que no era la meva mare. L'any que ve aquella dona era la meva professora d'escola i no sabia si se'n recordava de mi.

Vam anar amb els meus pares a un fisio perquè em feia molt mal l'esquena. A dins vaig entrar amb el meu pare i el fisio em va fer treure la samarreta i els pantalons. Quan va començar a fer-me un massatge em vaig empalmar molt fort i el meu pare va dir: "Si que t'agraden els massatges". El fissio es va posar a riure. Ho vaig passar molt malament.




youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5xi_6bTeYaE[/youtube]
En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: