Logotip de Adolescents.cat

Arriba el documental que mostra el «troleig» de Wismichu durant el Festival de Sitges

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 17:20
Com segurament molts de vosaltres recordareu, a finals d'aquest 2018 Wismichu va anar al Festival de Cinema de Sitges per presentar la seva primera pel·lícula: "Bocadillo". Un film que va resultar ser diferent del que tothom creia – era una escena repetida en bucle -i que va sembrar el caos a la sala. De fet, molts van definir aquell moment com a "troleig èpic".

Doncs bé, d'aquella situació és d'on neix Vosotros sois mi película: un documental que mostra la història darrere d'aquell film en bucle i de l'escàndol que va generar.


La setmana passada Wismichu va presentar el documental a Màlaga i aquesta setmana ho ha fet a Barcelona. Nosaltres ja l'hem vist i us podem dir que és un film sorprenent i ple de moments impactants que qüestiona la veritat sobre l'era digital en què vivim. Si també voleu veure Vosotros sois mi película, el podeu trobar als cinemes aquest divendres 22 i al canal Flooxer d'Atresplayer a partir del 31 de març.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: