Logotip de Adolescents.cat

Si t'interessa el cine i el món audiovisual, has de conèixer aquests cursos

per Redacció, el 20 de març de 2019 a les 13:50
T'agrada el món audiovisual? Tens entre 12 i 17 anys? Doncs tenim una proposta que et pot interessar: cursos d'estiu de menys de dues setmanes en què t'ensenyaran a escriure, rodar i muntar un projecte!

En aquests cursos, totalment pràctics, no només aprendràs els conceptes bàsics de la narrativa audiovisual, sinó que també els aplicaràs participant en la creació i la producció d'un curtmetratge en grup.

 

Té bona pinta no? Doncs això no és tot: si vols, també et podràs quedar a les tardes a veure pel·lícules i a participar en aules obertes on tindràs l'oportunitat de provar diferents especialitats com art, so, fotografia i efectes especials, entre altres.


Si et ve de gust apuntar-t'hi i passar un estiu de cine, pots fer-ho a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Escac). Al seu web trobaràs més informació sobre els cursos que ofereixen. 
 

Ah, i tranquil, que si ja has fet els 18 el centre també té formacions pensades per a tu: els cursos d'especialitat, com el de Direcció o Fotografia. Així doncs, ja saps, si t'agrada el món de l'audiovisual, apunta't i explora les teves possibilitats!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: