Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 10:02
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz


Noia, 15 anys
Et vaig conèixer aquest any quan vaig entrar a l'equip de volley. Ets el número 10 i tens els cabells curts i una piga a la galta que no t'agrada però que a mi m'encanta. M'he enamorat de tu, de com parles i com actues i sobretot de com rius. Si saps qui sóc obra'm si us plau...

Noia, 17 anys
Som del mateix curs, no anem a la mateixa classe, però sí al mateix grup d'amics. Sovint ens emparellen i quan ho fan, tots dos els hi seguim el rollo però mai ha passat res, som massa amics. Vull que sàpigues que sols espero el cap de setmana per poder veure't i passar la tarda i espero que algun dia vegis que m'agradaria ser alguna cosa més que amics. Si et sents identificat obra'm per quedar entre setmana.

Noi, 15 anys
Ens veiem cada matí a l'H6 i crec que tens un iPhone. Baixes a les 7:55h més o menys, potser vas al Montserrat? Tens el cabell castany. Com que fas molts àudios, a vegades puc escoltar la teva veu. M'agrada la teva manera de parlar i m'agrada quan xoquem mirades.

Noi, 16 anys
Seus davant meu a classe. No paro de mirar-te, m'atraus moltíssim de veritat, no sé que tens però no puc concentrar-me a classe mai. Sempre intento treure't un somriure perquè em sento feliç quan tu somrius. Em dones la vida, cada setmana desitjo que arribin els dimecres per poder estar amb tu mitja hora després d'anglès. Ets increïble, un dia et diré tot el que sento per tu, t'ho juro, si estàs llegint això que ho sàpigues.

Noi, 18 anys
Ets castany, no molt alt però tampoc baixet. Vas a la classe d'unes amigues meves a un institut de Sabadell. Fa pocs dies ens vam saludar pel carrer a l'estació d'autobusos. Estic perdudament enamorat de tu, tant de bo llegeixis això i poder parlar amb tu.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: