Logotip de Adolescents.cat

T'agradaria conèixer els teus autors preferits i descobrir-ne de nous? Mira que hem preparat pel Saló!

per Redacció, el 18 de març de 2019 a les 13:57
Si quan vagis al Saló de l'Ensenyament necessites un moment per relaxar-te, has de venir al nostre estand: pavelló 2, entrant per la Plaça Univers, al fons a la dreta (estand 362). I és que aquest any estrenem el Racó de les Lletres, un espai chill out on a més podràs descobrir noves obres i escriptors i endur-te, si tens sort, un lot de llibres!
 


Com?
Doncs tindrem exposades diferents postals amb frases literàries: si esculls les 3 que més t'agradin i et fas una foto amb l'etiqueta #tensunacitaambleslletres @lletrescatalanes entraràs en el sorteig d'un lot de llibres!

I això no és tot. Gràcies a la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, també podràs gaudir de 3 Meet & Greet amb algun dels teus autors preferits i emportar-te una foto amb ells de record! Quins autors vindran al Racó de les Lletres?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: