Logotip de Adolescents.cat

10 pelis que us han ajudat a superar moments difícils i veure les coses més clares

per Redacció, el 17 de març de 2019 a les 08:00
L'altre dia us vam preguntar quina pel·lícula us havia ajudat a superar una situació difícil i a veure les coses més clares. Hem rebut moltíssimes respostes, així que hem hagut de fer una selecció. Més endavant, però, farem un altre recull. Us deixem amb un rànquing de 10 pel·lícules que ens heu recomanat i el motiu pel qual us han marcat:


 


Versió sense playbuzz

Coco
"En aquell moment se m'havien mort tres familiars i em va ajudar a entendre que ho superaria i que no passava res. Vaig plorar molt veient la pel·lícula, però gràcies a ella ara puc parlar de la mort més obertament sense que m'afecti tant".

The greatest showman
"Perquè em va fer reflexionar sobre el fet de ser un mateix. No t'han d'importar els prejudicis de la gent".

Big Fish
"Em va ensenyar que tota història, per molt petita que sigui, pot arribar a ser la més gran de totes".

Amor a medianoche
"Pensava que la meva vida era una merda i que no em podia anar més malament. Després de veure aquesta pel·lícula em vaig adonar que sempre hi ha una situació pitjor i que realment moltes vegades ens queixem per coses insignificants quan hi ha gent que ho passa molt malament. També em va fer veure que sempre hi ha algú que t'estima, encara que no sempre te n'adonis". 

High School Musical
"Em va donar forces per acabar l'infern de la primària i començar la secundària pensant que tot seria com un musical en qui tothom era feliç. Això s'ha complert a mitges però millor que l'escola és i m'empoto més i millors amics que mai. We're all in this together nanananana!!!".

Kiss and cry
"Estava lesionada i no podia patinar, la pel·lícula em va fer veure que hi ha persones que estan pitjor i que mai et pots rendir. En aquests moments ja m'he recuperat i segueixo lluitant pel meu somni".

Love, Simon
"Gràcies a aquesta peli vaig sortir de l'armari amb els meus amics justament quan l'havíem acabat de veure al cine!".

La última canción
"Perquè em va fer veure que havia de millorar la relació amb la meva mare, perquè en qualsevol moment li pot passar alguna cosa greu i si li passés me'n penediria tota la vida".

The Edge of Seventeen
"Jo crec que en l'edat aquesta, molts adolescents ens sentim com molt malament per molts aspectes. Aquesta pel·lícula mostra molts d'aquests petits problemes que hem d'anar superant a poc a poc i sobretot quedar-nos amb la idea que som molt joves i que tenim una gran vida per endavant i que hem de disfrutar de les petites històries que anem formant i no donar importància a les coses que ens molesten perquè al cap i a la fi són tonteries. Per a nosaltres sembla que el món està caient damunt nostre però no és res comparable amb tots els problemes que tindrem al llarg de la nostra vida, ja que només som adolescents. Hem de disfrutar del nostre cercle d'amics i sobretot de la família, ja que de vegades no els hi donem importància i ens enfadem moltíssim amb ells i en realitat són unes de les raons per viure. Hem de gaudir la vida al màxim!". 

La la land
"Més que un moment difícil va ajudar-me a prendre una important decisió. Estava en aquell moment que no sabia quina era la meva verdadera passió fins que vaig veure aquella pel·lícula i vaig saber que volia fer cine, ja que hi ha molts més homes que dones i jo vull intentar ajudar al món a ser una miqueta millor amb els missatges que intentaré transmetre".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: