Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 de març de 2019 a les 10:04
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz


Noia, 16 anys
El dissabte dia 23 de febrer estàvem per Olot 3 amigues i vam anar a dinar. Al mateix bar va entrar un noi amb els ulls blaus, cabell castany i alçada mitjana, ell va anar a dinar amb els seus pares i la seva germana crec. A una del grup li va cridar molt l'atenció. Ell ja estava a fora i el seu pare anava a darrere nostre per pagar el compte. Quan vam sortir el noi va fer un lleuger somriure a una del grup i dues el vam seguir un tros per preguntar-li l'insta, però ens feia massa vergonya i vam recular. Ens en penedim molt i ens agradaria saber el seu insta. Si algú ens pot ajudar, li agrairíem! Merciii Et necessitem trobar! :)

Noia, 17 anys
Et vaig conèixer durant un experiment social sobre la identitat de gènere i ara, no puc parar de pensar en tu... Ets tan guapa i tan bona tia... Tens alguna cosa que mai he notat en ningú i per a mi ets super imprescindible. El problema és que sé que mai et fixaràs en mi...

Noia, 17 anys
Fa 2 anys que et conec, ets un dels millors amics del nòvio de ma germana. Només et puc veure alguns caps de setmana, però m'alegres el dia. Em mires molt i no sé si significa alguna cosa o no. Fa temps que m'agrades, tot i que me n'he adonat fa poc. Si et sents identificat, obra'm pel whatsapp, si us plau.

Noi, 18 anys
Coincidim a l'EOI de Sabadell al replà on hi ha les cadires i algun cop també al bus. Tu crec que fas francès i ets un any més petita. Ets una noia molt guapa i cada cop que et veig provoqués en mi sentiments que mai havia notat. Quan et trobo penso que ha valgut la pena anar a classe només per haver-te vist. 

Noi, 16 anys
Et vaig conèixer a la Carral (uns campaments) a la tanda B (la 1ra setmana de juliol), tu anaves a Om (un campament) jo a Alzina (un altre campa). El teu cabell és castany molt claret i llarg, ara te l'has tallat. Només dir-te que vaig arribar a sentir coses per tu, tampoc sé perquè, no vam parlar molt, però eres diferent i guapíssima. Segur que saps qui sóc, obra'm si us plau.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: