Logotip de Adolescents.cat

5 motius per estudiar Podologia

per Redacció, el 10 de març de 2019 a les 10:00
Segurament molts de vosaltres encara esteu pensant què estudiar, és per això que avui us volem parlar de la Podologia, una formació amb molta sortida professional que potser no coneixeu gaire. Us deixem amb algunes coses que heu de saber sobre aquests estudis:

 


Per saber més sobre els podòlegs i la seva professió, pots visitar el web sobre podologia dels estudis de Podologia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa o omplir, sense cap compromís, el formulari de més avall. 

També pots anar a les jornades de portes obertes - inscriu-te AQUÍ- que organitza UManresa (UVic-UCC), el 6 d'abril de 2019, de les 10 a les 14 hores: podràs visitar el quiròfan, el taller de plantilles, les consultes i el laboratori de biomecànica on estudien i apliquen els seus coneixements els estudiants de Podologia i els del doble grau en Podologia i Fisioteràpia d'UManresa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: