Logotip de Adolescents.cat

5 coses que passaran aquest març i t'alegraran el dia

per Redacció, el 1 de març de 2019 a les 09:45
Avui comença un nou mes de març. Ja queda menys perquè arribi la primavera i anem restant dies per les vacances d'estiu. Us hem fet un recull amb algunes dades sobre aquest mes que potser una alegren una mica el dia.

 


Versió sense playbuzz


A finals d'aquest març tindrà lloc el canvi d'hora: haurem d'avançar els rellotges i donarem pas a l'anomenat "horari d'estiu". Els dies, doncs, s'allargaran" i podrem gaudir del sol més estona. 

Només queden 1 mes i 12 dies per les vacances de Setmana Santa i falten menys de quatre mesos per les vacances d'estiu!

El dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona, una jornada reivindicativa en què el feminisme tornarà a ser el gran protagonista!

El 21 de març s'estrena l'esperadíssim spin off de Pequeñas mentirosas. La nova sèrie es titularà Pequeñas mentirosas: Perfeccionistas i tindrà 10 capítols. Així doncs, ja us queda menys per veure de nou a Sasha Pieterse i Janel Parrish en els papers de l'Alison i la Mona.

El dia 20 de març comença la primavera, una època de l'any en què els nivells de vitamina D al nostre cos augmenten, fet que incrementa la nostra sensació de benestar i felicitat. I no només això, durant aquesta estació també creix el desig sexual...





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: