Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.3]

per Redacció, el 28 de febrer de 2019 a les 13:16
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 
Versió sense playbuzz

- Estava parlant amb un noi que s'asseu davant meu i surt un altre noi a la pissarra. Llavors li pregunto: 'Perquè els nois no porteu pantalons perquè se us marqui el cul?". En aquell mateix moment m'adono que tothom està en silenci i tota la classe, inclosa la profe, em comencen a mirar....

- Doncs estava a la piscina de l'escola, a 4rt d'ESO o així. Vaig anar al lavabo i en el moment en què vaig obrir una de les portes hi havia una profe tocant-se el que diem el co**. Em va mirar fatal i jo a ella i ens vam quedar en plan: això no surt d'aquí. Va ser un puto trauma, encara ho recordo XD.

- Us poso en situació. Fa molt temps estava al càmping on sempre anem en una zona on a les nits es fan espectacles. Aquell dia hi havia mínim 100 persones. Estava amb els amics i de broma em van dir "no hi ha ous d'apretar un moment l'extintor." Entre tots, i que jo sóc una inútil, vaig decidir apretar una mica. Però de cop el mànec es va bloquejar, es va quedar com apretat tot el rato i es va buidar tooot l'extintor. O sigui, vaig buidar un puto extintor davant de tot el càmping. No us podeu imaginar com estava de cagada i com vaig córrer. Però al final tot va acabar bé. Només que ara se'm coneix com la noia de l'extintor... Hahaha quina vergonya

- Quan feia 6è de primària, un dia, no portava claus, no m'obrien la porta i em vaig acabar pixant a sobre enmig del carrer davant de la porta. Aquelles sabates sempre van fer mala olor i me mare sempre deia que no sabia de què era. 

- Me mare em va donar unes calces que havia comprat per mi i me les vaig emprovar, no m'anaven gaire bé així que les vam tornar. Al dia següent quan me mare va anar a tornar-les, ve a casa i em diu que me les he de quedar perquè estaven tacades de caca. Era una botiga del poble i mai més he tornat a entrar.






Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: