Logotip de Adolescents.cat

Un estudi diu que les parelles que s'han conegut així, duren més

per Adolescents.cat, el 28 de febrer de 2019 a les 11:19
Fa uns anys, amb l’arribada d’Internet i sobretot de les apps, hi va haver una autèntica revolució en les formes de lligar. Tinder va marcar un abans i un després i hi ha moltíssima gent que ha utilitzat l’app en diferents moments de la vida.

No cal que us expliquem com funciona Tinder, doncs és molt fàcil d’utilitzar. Ara bé, no tothom té la mateixa sort utilitzant l’app. Es diu que les dones són més selectives i exigents que els homes. És probable que pensis que no trobaràs una relació estable en un lloc com Tinder, molta gent ho pensa. Però t’hem de dir que si penses això, t’equivoques.




Estudis recents demostren que les parelles que es coneixen a Tinder no només són més estables, sinó que són les que tenen més futur. En aquest estudi es van estudiar els nous patrons que la gent segueix i valora més a l’hora de conèixer algú. La gent valora compartir gustos i aficions, una bona comunicació entre els dos, obrir-se a noves oportunitats… És per això que les parelles que es formen d’aquesta manera són més estables.


“Un terç dels matrimonis de l’actualitat comencen online, i també ho fan un 70% de les relacions homosexuals”, diuen els investigadors. Així que ja ho saps, no tens excusa per no fer servir Tinder en algun moment de la teva vida.




Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: