Logotip de Adolescents.cat

4 senzills exercicis de cames que pots fer a la teva habitació

per Redacció, el 2 de març de 2019 a les 10:00
Fa uns dies vam publicar un article amb alguns exercicis per tonificar els glutis. Com que ens vau demanar més continguts similars, avui us portem un recull amb més exercicis, aquest cop, però, per enfortir i posar en forma totes les cames. Aquí els teniu


 


Versió sense playbuzz

Exercici 1: Esquats
Després d'escalfar durant uns minuts, comenceu amb uns esquats: obriu les cames i, mantenint l'esquena recta, flexioneu-les tant com pugueu.

*Feu 2 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks (més avall trobareu explicat com realitzar-los).

Exercici 2: Elevacions
Estireu-vos amb la panxa cap amunt, i sense moure els braços de terra, aixequeu les dues cames a la vegada fins a fer un angle de 90º. A més de treballar les cames, també treballareu l'abdomen.
*Feu 2 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks.

Exercici 3: Passos
Col·loqueu el cos recte i feu un pas gran cap endavant amb una cama, intentant mantenir l'esquena el màxim de recte possible. Repetiu el mateix amb l'altra cama.

*Feu 3 sèries de 12 repeticions i quan acabeu feu uns jumping jacks.

*Jumping jacks
Aquest exercici consisteix en saltar obrint les cames, mentre elevem els braços cap amunt, com si volguéssim que les nostres mans es toquessin.
*Fer 3 repeticions d'1 minut entre exercici i exercici





Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: