Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 de febrer de 2019 a les 12:12
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys
Cada dia anem junts al pati, sempre al mateix banc. Anem a la mateixa classe i cada dia m'enamoro més de tu i de la teva manera de ser. M'agrada quan ens asseiem de costat i mirem Instagram, quan em dibuixes coses i quan ens rasquem el braç. 

Noi, 14 anys
Només et conec de vista. Ens trobem prop de l'Arc de Triomf alguns matins. Vas amb bicicleta i sempre fas cara d'arribar tard. Tens els cabells rossos i vesteixes amb un estil rotllo skater. L'altre dia et van estar a punt d'atropellar. Si et sents identificat amb això obre més els ulls de camí a l'escola, intenta no fer tard i deixa un comentari.

Noia, 16 anys
Ens vam veure fa uns dies a les 7:45 en el metro línia vermella. Portes tatuatges, em vas mirar i vaig notar en tu una cosa que mai he notat amb ningú. Crec que tu també vas notar que em vas agradar. No paro de pensar en tu. Si per una casualitat ho veus posa un comentari.

Noi, 15 anys
Ets la meva millor amiga i porto pillat de tu 2 anys tot i que no t'ho he dit mai. M'agrada com et queda la part esquerra rapada del teu cap i ara que t'has apuntat al cau podrem passar més temps junts. Algun dia t'ho diré.

Noia, 13 anys
Ets un any més gran que jo però en l'amor l'edat no importa. Ens coneixem gràcies al futbol sala i som rivals a la lliga. M'agrada molt quan parlem per insta ni que sigui de tonteries i ja fa temps que estic enamorada de tu. Estic esperant que arribi el 9/3 per jugar contra vosaltres i poder-te veure. Si veus això, obra'm si us plau.




 


Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: