Logotip de Adolescents.cat

Així és la moda més absurda d'aquest hivern a Instagram

per Redacció, el 23 de febrer de 2019 a les 09:00
El que més ens sol venir de gust quan fa fred és posar-nos un jersei calent, uns mitjons gruixuts i asseure'ns al sofà amb una manta. Una imatge totalment oposada a la tendència que s'ha posat de moda aquest hivern a Instagram: l'#SnowBikini .

Com el seu nom indica, aquest peculiar moviment consisteix en fer-se fotografies amb roba de bany enmig de paisatges hivernals: llacs glaçats, camps nevats, pistes d'esquí...


Aquesta peculiar tendència va sorgir a finals de desembre després que les germanes Kardashian es fessin una sessió de fotos en biquini a dalt d'un turó cobert de neu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fuck it’s cold


Una publicación compartida de Kendall (@kendalljenner) el


Desenes de persones van decidir imitar aquelles imatges i compartir-les amb el hahstag #SnowBikini: des de llavors que la col·lecció  no ha parat de créixer, per molt absurd que pugui semblar. Vosaltres us faríeu mai una foto així?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чуть позагорали с @dr_lyanova и @milanamamedova03 🌞

Una publicación compartida de 𝕁𝕠𝕝𝕚𝕖 😇♉ (@yulya_afanasyeva) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не могу я не выложить ещё фото с этой минифотосессии)) зря что ли сноуборд в баню тащила! Да, без бани я бы не решилась на такое) А вообще нужно срочно ехать кататься в Силичи или Логойск! ⠀ #минск #беларусь #гомель #гродно #брест #могилев #полоцк #веб #minsk #belarus #instaminsk #photo #coffe #cupoftea #гуру #радость #инстатаг #улыбка #инстаграманет #мотивация #инстаграм #день #город #настроение #throwback #colorful #photo #day #snowbikini

Una publicación compartida de Ольга Печерская (@pecherskaya.o) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#какбы #канкан #какбы #медуза #snowbikini

Una publicación compartida de Кристинка Арловская (@kristi_arlovskay) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Left my jacket at home🤣 #snowbikini #bikiniinthesnow #snowbikinis❄️👙

Una publicación compartida de Phương Linh Đặng (@lynn_dang22) el




La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: