Logotip de Adolescents.cat

Així serà la festa d'Adolescents.cat a Banyoles

per Redacció, el 19 de febrer de 2019 a les 09:41
El dissabte 23 de febrer tornem a Banyoles per celebrar el Carnestoltes, aquest any, al País de la Joguina. Per fer-ho hem preparat una «Confetti Led Party» on no hi faltaran les explosions de confeti, el material led i les pintures fluorescents.

A partir de les 19.30h i fins les 21.30h els nostres DJs Roger Carandell i Mike Cande, et faran cantar i ballar els millors temes del moment i també aquelles cançons mítiques que no poden faltar en tot carnestoltes.


T'animem a que vinguis amb tota la teva colla a la Plaça de les Rodes de Banyoles per viure des de l'inici, una de les grans festes de Catalunya. Pintarem a tothom que vulgui amb pintura led i com no podria ser d'una altra manera, regalarem samarretes d'Adolescents.cat!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: