Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de febrer de 2019 a les 12:32
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer en una festa d'un amic que tenim en comú, tot i que jo ja t'havia vist alguna vegada pel carrer i a algun festival de patinatge (quan patines sembles un àngel ballant). Ets molt guapa, amb el cabell castany i llis, amb un somriure radiant i amb una intel·ligència desbordant i encantadora. No sé si llegeixes adolescents.cat, però en el cas que sigui que sí, has de saber les ganes que tinc de poder quedar i conèixe't més.

Noi, 17 anys
Una vegada et vaig veure en una cafeteria i em vas agradar molt. He estat des d'aquell dia anant allà però mai m'atreveixo a dir-te res. Tens els cabells castanys i els ulls verds i sempre vas amb un iPhone amb una funda rosa. Espero que hi vegis. 

Noi, 15 anys
Fa temps mirant per la finestra de casa meva em vaig fixar en un grup de noies que entraven a una escola de dansa. Em vaig fixar en una en concret, portava ulleres, el cabell llarg i marró, portava una motxilla blava "Eastpak" i una jaqueta verda. Sempre tinc somnis amb ella.

Noi, 17 anys
Ens veiem molt al metro, la veritat és que no sé qui ets, però tinc moltes ganes de conèixe't i crec que hi ha masses mirades. Baixes a la mateixa parada que jo, que és Lesseps i no sé com saludar-te ni començar a parlar.

Noia, 14 anys
M'he enamorat de tu, dels teus ulls, del teu somriure, de la manera amb la que te m'insinues quan venen parts romàntiques a les cançons que jo mateixa estic cantant. Quan em busques el melic amb l'excusa de tocar-me i quan em demanes que t'acariciï el cabell mentre t'adorms a sobre les meves cames. No crec que miris adolescents.cat, però tant de bo tingués el valor de dir-te que no només ets un amic.








La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: