Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els 11 joves més influents d'Europa

per Redacció, el 15 de febrer de 2019 a les 10:13
La cantant Rosalía és una de les joves més populars d'Europa. Així ho assegura un rànquing elaborat per la revista Forbes que inclou les 30 persones de menys de 30 anys més influents al continent. A la llista també hi podem trobar més espanyoles, com l'artista Coco Davez, coneguda sobretot per les seves col·laboracions amb la marca de roba Desigual.

D'altra banda, també formen part del rànquing diversos actors europeus, com Daniel Radcliffe, Lily James, Anya Taylor-Joy i Tom Holland, entre altres. Us deixem amb alguns dels noms més populars de la llista:

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: