Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 15 de febrer de 2019 a les 10:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz


La primera entrega dels Premis Oscar es va celebrar en un hotel i només hi van participar 270 persones...Actualment tenen lloc al Teatre Dolby de Hollywood i compten amb més de 3.000 assistents!

La frase feta "se t'ha menjat la llengua el gat" té els seus orígens a l'antiga Àsia on tallaven les llengües als lladres i soldats vençuts i les donaven al gat del rei.

El color blau del cel es deu a un fenomen anomenat la dispersió de Rayleigh. La llum que arriba del sol entra a l'atmosfera i es dispersa cap a totes les direccions. La llum blava té una longitud d'ona més curta, fet pel qual es dispersa més que la vermella i la groga. És per això que veiem el cel de color blau.

Sou dels que us mossegueu les ungles i/o us arrenqueu les pells dels dits? Doncs segons un estudi dut a terme per la Universitat de Montreal (Canadà) és perquè sou persones perfeccionistes i us frustreu amb facilitat.

Seríeu capaços d'escriure un text de 50.000 paraules i que cap d'elles contingués la lletra "e"? Doncs Ernes Vincent Wright ho va fer: a la novel·la Gadsby, de més de 200 pàgines, no hi trobareu cap mot amb aquesta lletra.




31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: