Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós no ha tingut relacions sexuals durant un any per aquest motiu

per Adolescents.cat, el 10 de febrer de 2019 a les 09:34
El dimecres passat la revista Vogue va fer una entrevista a Justin Bieber i la seva dona, Hailey Baldwin (ara Hailey Bieber).

A l’entrevista tots dos van parlar sobre diferents aspectes del seu matrimoni com la cerimònia o l’experiència de conviure junts. El que més va cridar l’atenció de tothom és que Justin Bieber va confessar que va estar un any sense tenir relacions sexuals!

Resulta que el famós cantant s’ho va auto-imposar degut a “un problema amb el sexe” i que a més “era una forma de sentir-se més a prop de Déu”.



Després Justin Bieber va admetre que una de les raons per les que es va avançar la data del matrimoni, van ser les ganes de tenir sexe, entre altres coses, evidentment! Bieber va dir: “Quan la vaig veure el juny passat, simplement vaig oblidar quant l’estimava i quant l’enyorava, i quant impacte positiu va tenir a la meva vida... Això és el que he estat buscant”.

Se’ls veu molt enamorats, la veritat!

 





Elisabet Casanovas, actriu i una de les protagonistes de la sèrie Merlí, passa per AdolescentsiCat. Parlarem de la seva experiència al món del teatre i també de la seva etapa com a Tània..

Li farem passar algunes proves, per exemple: Recordarà alguns dels diàlegs de Merlí? Serà capaç de parlar de l'obra de teatre que està fent ara després de respirar heli?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: