Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.2]

per Redacció, el 15 de febrer de 2019 a les 10:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 



Versió sense playbuzz

- Llançar-me sobre un noi pensant que ell es volia liar amb mi...i que em fes la cobra i em digués que no.

- Estar en un campionat de Catalunya davant 6000 persones i els campions del món i xocar contra la grada.

- Em van fer sortir a la pissarra per fer uns exercicis i quan estava arribant em vaig entrebancar amb uns cables  i vaig caure sobre el profe. Volia morir-me.

- Fa cinc anys, quan jo en tenia nou, estava amb la meva mare a l'Aldi de Platja d'Aro comprant i em vaig apropar un moment a la secció de perfumeria. A tot això, jo feia estona que m'estava pixant. Doncs mentre estava olorant una colònia, em vaig acabar pixant a sobre i vaig haver d'anar-me'n corrent cap al cotxe perquè estava tot tacat de pipí. Ningú es va adonar. Espero.

- Tornava cap a casa amb una amiga que anem juntes a classe i vam seure a un banc i vam començar a cotillejar sobre els nois de la classe: que si estan bons, que si aquest està amb aquesta etc... Així que seguíem parlant tan tranquil·les i un dels nois dels que estàvem parlant em va trucar i jo a lo "parlant del rei de Roma" i em diu: "Em sembla molt interessant tot això que esteu dient, però el proper cop, mireu més bé on us poseu a cotillejar." Així que mirem al nostre voltant i just estàvem assegudes al banc de sota casa del noi que m'havia trucat i ens estava saludant juntament amb 3 amics seus. Juro, que la vergonya que vam passar va ser terrible.




31FAM, el grup de trap català amb més porjecció del moment, passen per AdolescentsiCat. Parlarem amb ells de com han estat els seus inicis i com viuen aquesta primera etapa d'èxit i reconeixement.
Els farem passar algunes proves i, com sempre, hauran de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: