Logotip de Adolescents.cat

TEST Quin tipus de disseny fa per tu?

per Redacció, el 17 de febrer de 2019 a les 10:00
Gràfic, de producte, d'espais... Existeixen moltes modalitats de disseny, tot i que potser algunes d'elles no les coneixes. És per això que avui et volem parlar de les diferents especialitats que pots trobar en aquest àmbit. I no només això: si fas el test que trobaràs més avall, també et direm quina d'elles fa més per tu!

I quines són aquestes modalitats? Doncs en són 5, tal com s'explica al web d'EINA. De fet, el Grau de Disseny d'aquest centre t'ofereix la possibilitat d'escollir entre diversos itineraris i centrar-te en l'especialitat que més t'agradi: disseny gràfic, disseny d'espais, disseny de producte, creació visual i cultura del disseny. A més, si no et decideixes per un àmbit determinat, pots escollir fer matèries de les diferents disciplines i tenir un perfil global.

Sona bé no? Si vols descobrir quin dels 5 perfils que t'hem explicat fa més per tu, contesta les preguntes del test i t'ho direm:


 


T'agradaria saber més sobre el perfil que t'ha tocat i sobre com es viu el disseny a EINA? Doncs pots assistir a les Sessions Informatives que organitzen a les 18h el 21 de febrer, el 26 de març i el 21 de maig. O bé a les que es faran els dissabtes a les 11h els dies 6 d'abril i 11 de maig que tenen lloc a la seu del campus universitari dels Jardins de Can Sentmenat a Barcelona. Si vols més informació, també pots omplir, sense cap compromís, el formulari que trobaràs més avall.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: