Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 de febrer de 2019 a les 09:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Fa poc que hem començat el curs, però ja m'agrades. No estic enamorada ni res, però sé que si seguim així ho acabaré. Anem a classe junts, però només a les comunes. Jo m'assec davant i em passo les classes girada per poder parlar amb tu, fer tonteries o deixar que em pintis el braç. Tant de bo tu sentis atracció per mi i facis un pas més i m'obris per WhatsApp, ja que jo no m'atreveixo.

Noi, 17 anys
Estic bojament enamorat de tu,i no tinc collons a dir-ho a ningú... A l'única persona a qui li diria seria a la meva millor amiga, i ets tu. Si llegeixes això, cosa que dubto, i et sents identificada, simplement no cal que em diguis res, tirem indirectes i jo mateix faré el pas. T'estimo!

Noia, 17 anys
Et penses que ets invisible. No tinguis por, fa temps jo també ho vaig pensar. No sé si saps qui sóc, però des del dia que et vaig veure sota el roure del parc de casa no he pogut parar de pensar en tu. No sé què deus fer tots els dimecres allà sol. Fa tres setmanes que no vens, però m'he jurat a mi mateixa que ja està bé d'amagar-se, m'aproparé i passi el que passi sempre seràs el noi del roure. El solitari del parc del qual em vaig enamorar a primera vista. Torna.

Noi, 16 anys
Durant tota l'ESO vam ser bons amics, t'ajudava a estudiar i teníem molta confiança l'un en l'altre, però la putada va venir quan a tu et van agafar a un insti a una ciutat propera i ja no ens podíem veure més. Et vull demanar perdó per treure't coses en cara de les quals no ets culpable (com vas dir tu) i també et vull dir que t'estimava i sempre t'estimaré. PD: Si saps qui sóc obrem pel WhatsApp.

Noi, 15 anys
No anem a la mateixa classe, però sempre ens creuem pel passadís i ens mirem..... és una mica intimidant però m'encanta. Sempre estic esperant que toqui el timbre per poder veure't, ja que la teva taquilla està prop de la meva i anem junts a dues assignatures. Tu vas a primera fila i jo a tercera...si saps qui sóc i vols alguna cosa amb mi obra'm si us plau.



 





 



Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: