Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova tendència random que no et deixarà indiferent, t'hi sumes?

per Adolescents.cat, el 24 de gener de 2019 a les 11:19
Molts diran: "La gent ja no sap què inventar-se!" I potser és així, però ens encanta veure que apareixen noves tendències i sobretot noves formes de reinvindicar-se!

L'última tendència que s'ha vist molt per Instagram es diu "Unicorn Armpit Hair" i consisteix en tenyir-se els pèls de les aixelles de colors. Tot i que en molts casos aquesta tendència s'ha utilitzat per reivindicar el pèl en cossos femenins, hem de dir que aquesta tendència ens agrada prou.

Què en penseu us ho faríeu?

 





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: