Logotip de Adolescents.cat

ENQUESTA Qui són els vostres referents?

per Redacció, el 24 de gener de 2019 a les 08:22
Quan pensem en el nostre futur, en com el volem encaminar, a què ens volem dedicar, és normal que tinguem algun referent. I no només en l'àmbit professional, sinó també en el personal, ja sigui perquè ens agrada molt el caràcter, la personalitat i els valors que transmet algú en concret o per la seva trajectòria personal.

El 2017 us vam demanar quins eren els artistes, escriptors, empresaris, etc. que més admiràveu i en vam fer un rànquing. Ara, dos anys més tard, volem saber si el vostre punt de vista ha variat i actualitzar el llistat que vam elaborar. És per això que avui us preguntem: quin és el vostre referent? Escriviu el seu nom al formulari que trobareu més avall i d'aquí a uns dies publicarem un rànquing amb els noms més repetits.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: