Logotip de Adolescents.cat

Aquests seran els signes de l'horòscop més infidels durant el 2019

per Redacció, el 24 de gener de 2019 a les 07:35
Peixos i Àries són els signes de l'horòscop amb més tendència a la infidelitat. Així ho assegura un informe dut a terme per una agència especialitzada en buscar aventures extramatrimonials o fora de la parella.

Per arribar a aquesta conclusió, el portal de cites ha analitzat els perfils dels seus usuaris. Per tant, els resultats estan basats únicament en l'estadística i no en l'astrologia, tal com recull la revista Elle.


Resultado de imagen de bed gif

En concret, gairebé un 20%
de tots els usuaris registrats a la web han nascut entre febrer i març i entre abril i maig. És a dir, són Peixos i Àries.

D'altra banda, segons l'informe, Sagitari i Lleó són els signes més propensos a ser fidels i a no coquetejar amb altres quan estan en parella.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: