Logotip de Adolescents.cat

Quins artistes catalans t'agradaria que guanyessin un Premi Enderrock? Vota!

per Redaacció, el 23 de gener de 2019 a les 10:18
Els Catarres i Doctor Prats encapçalen el rànquing de la votació popular dels Premis Enderrock amb sis nominacions cadascú, seguit de prop de Buhos i Joan Dausà amb cinc. És el resultat de la primera volta de la votació popular que ha comptat amb més de 13.000 participants únics, un 30% més que l'any passat, que s'han donat a conèixer aquest dimarts. La segona volta de votació ja està oberta i podeu votar el vostre artista preferit aquí: http://www.enderrock.cat/votaciopopular.

També s'han anunciat algunes de les novetats, com ara la creació d'una nova categoria de millor treball de hip-hop i músiques urbanes que ja s'ha inclòs en aquesta votació popular.

La gala de lliurament es farà el 28 de febrer a l'Auditori de Girona amb actuacions de Clara Peya, Els Pets, Lildami + Suu, Lax'n'Busto i Oques Grasses, entre d'altres.

AQUESTS HAN ESTAT ELS GRUPS MÉS VOTATS A LA PRIMERA VOLTA:

 






Des d'@AdolescentsiCat parlem amb el conegut Tomàs Molina. Comentarem com porta la popularitat de sortir durant més de 30 anys per la tele i la seva nova estapa com a instagramer i meme català. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: