Logotip de Adolescents.cat

Aquest vídeo d'OT ha estat censurat a Youtube!

per Redacció, el 22 de gener de 2019 a les 13:27
"La comunitat de Youtube ha identificat aquest contingut com a ofensiu o inadequat per a alguns públics". Aquest era el missatge que es podia llegir fa unes hores si s'accedia a l'actuació de Marilia a la gala d'Eurovisió.

I és que segons la plataforma de vídeos, la interpretació de la cantant del tema "Todo bien" podia ferir "la sensibilitat dels espectadors" per ser massa sensual.
A hores d'ara, i després dels centenars de queixes rebudes, sembla que Youtube ha rectificat i ha retirat l'alerta.


Sigui com sigui, la censura temporal del vídeo ha provocat la ira a les xarxes socials, on els usuaris han denunciat que la decisió de Youtube semblava més pròpia d'"èpoques passades" que no pas de l'actual. Heu vist l'actuació de Marilia? Què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: